Dag 1 San Diego till Palm Springs

30 mil med allt från motorväg till kurviga serpentinvägar. Alla lever och har hälsan.

Samling utanför hotellet med genomgång och kartor över dagens etapp.

image

Första repan var ca 5 mil när vi stannade och fikade. Det var tur det för jag hade glömt sololja och snoksmörja ( solstift för min näsa). Det applicerades men kranen lyser i mörkret ändå.

image image

Ytteligare en 6-7 mil och sedan lunch på ett hill-billieställe med en väldigt genuin känsla.

imageimage

image

Paus på en utkiksplats ovanför dalen där Palm Springs ligger. En helt galen utsikt. Och nu börjar det bli riktigt varmt.

imageimage

imageimage

Väl nere i dalen blev det sjukt varmt. Får se vad klädseln blir i morgon. Men hur får man för sig att bygga en stad mitt i öknen…och sen anlägga 150 golfbanor (!)  som skall vattnas? Inte undra på att de har problem med torkan.

Framme på hotellet blev det en öl och lite tjatter vid poolen.

Sen mexicansk middag med margaritas.

Sammy och jag lyckades få ner en god milkshake också men sen var det stopp. De andra skulle gå på barrunda men de klena svenskarna gick hem. Kan ha med att det var gay-festival i stan också. Vi kände oss lite utanför liksom.

jag börjar komma till tals med hojen så smått. Det underlättar ju inget att det här är i princip det första man kör på säsongen.

Summa sumarum , fantastik körning och ett roligt gäng.

Hoppas kunna presentera lite rörliga bilder. Den galne skotten (Bill) filmar hela touren tydligen. Utmaningen är filöverföring från hans dator till min padda.

Hoppas den kortfattade och aningen torra redogörelsen ursäktas. Man är mör.

4 reaktioner på ”Dag 1 San Diego till Palm Springs

Lämna en kommentar