Dag 10 Lake Gregory till San Diego

Ladies and gentlemen…

Då var äventyret slut för denna gång.

Kl 7 var den vanliga morgonpromenaden med Fred. Denna gång i Crestline.

Som jag berättat tidigar tänker Fred och Corine bosätta sig här sås småningom. Fred visade tomten där han är på gång att bygga. Sen gick vi runt sjön. Väldigt vackert. Ganska kallt men fint. Dimman lättade under våt promenad.

image image

Lake Gregory
Lake Gregory

image

Freds nya adress
Freds nya adress

image

Det vanliga frukoststället var stängt så vi var tvungna att köra ett par mil innan vi fick frukost vid Lake Arrowhead, till Sammys stora förtret. Lite trivia, det finns inga naturliga sjöar i hela Los Angeles country. Alla är anlagda.

När alla var mätta och belåtna körde vi vidare. Vi lyckades ta oss hela vägen förbi Los Angeles ner till San Diego med bara ca 2-3 mil på motorväg ( vilket är jävligt jobbigt, let me tell you).

Restenn av vägen slingrade genom fruktodlingar och vingårdar. Upp och ner. Fantastiskt vackert. Temperaturen är perfekt och vädret strålande.

image image image

Och äntligen, dag 10, känner man sig helt komfortabel och trygg med att hantera den stora Hoggen genom hårnålskurvor och på serpentinvägar i icke försumbara hastigheter. Vi har fått bra coachning av Bill och Larry.

vi stannade och käkade lunch någonstans jag inte kommer ihåg namnet på, men där man gärna skulle kunna bo. Här hittade jag en ”liten” godbit som kanske Thomas känner igen.

Starship Enterprise
Starship Enterprise

image

Ja, då var vi framme i San Diego igen. Dom tio dagarna har passerat och man undrar var dom tagit vägen. Vi var minst sagt vilsna när dom tog våra hojar ifrån oss på hyrfirman.

Vart blev dom av?
Vart blev dom av?

Mätar ställningen visar på 2083 miles, 333 mil ( halvjävligt, he,he,he). Inte illa pinkat av en kontorsråtta, om man får säga det själv. Det konstiga är att jag skulle kunna fortsätta köra. Men plikten kallar, och viktigare, jag längtar väldigt mycket efter Ingrid och vovvanDet var det hela. Jag och Sammy har ett par dagar kvar med att ta oss upp till Los Angeles sen hem på lördag. Men det är väl av mindre intresse för er andra. Så med det ber jag att få tacka för mig och hoppas Påarp att ni som läst tyckt det varit kul.

Sten i San Diego, signing off…

image

Annonser

8 reaktioner på ”Dag 10 Lake Gregory till San Diego

 1. Stort tack för allt skrivande. Bra format, lagom långt och fina bilder.

  Varit super att få följa med på resan om än via en liten 4 tums skärm.

  Skall bli kul att ses snart!
  /Peter

  Gilla

 2. Åååå vad fort det har gått. Nu blir morgonkaffestunden genast tråkigare.
  Tack för supertrevlig reseskildring och ha en god hemresa. Här blommar allt för fullt nu.
  KraMaria🌻

  Gilla

 3. Tusen tack för en strålande reseskildring. Dagens höjdpunkt när er dagsetapp är klar. BTW – noterade att Lake Gregory ligger väldigt nära Twin Peaks – några tecken?

  Gilla

  1. Skulle väl vara de lokala ”yokels”. Träffade ett av de lokala fyllona på kvartersbaren, the Bear Claw. Johnny, som skröt om sina 6 DUIs för Larry (polisen). Jättekul för alla oss andra som visste vad Larry tycker den typen av beteende. När han fått onda ögat av Larry blev det ” Scary Larry ”.

   Gilla

 4. Shit! Blir det slut nu?! Nääe, jag tycker du ska blogga på! Du skriver excellent prosa!!!
  Tyvärr blir jag så avundsjuk på allt. Dina coola märken du har earned och pinnat på pajen! Å sedan den där Venturen som har hela kitet med CB å kassettradio å cruise. Lite stilbrott med aftermarket GPS. Men helt rätt färg på hojen. Men det är en mk II, sidoväskorna är fasta, ej löstagbara. Min, som är mk I, har det…Det är 1984 som gäller.. Allt Gott o kul å se er båda när det blir!!!

  Gilla

 5. Tack tack tack o välkommna hem till den sköna skånska våren,nu är det perfeckt temperatur för mer hojåkning.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s